11/30/2013

Adidas new in !

 Ahoj. přeji pěknou sobotu. Pamatujete na tenhle článek ? http://nicole-em.blogspot.cz/2013/10/on-way.html Věci které jsem si objednala už dávno přišli , ale až dnes jsem měla čas je nafotit a ukázat vám je. Legíny s nápisem na lýtku bohužel neměli, tak místo nich jsem si vybrala sportovní podprsenku.Tak ! A už jsem komplet vybavená na závody v hale! :)


11/29/2013

Winter Outfits

Pěkný páteční večer. Odpočítávala jsem sekundy v poslední hodině. Dnes mě to vážně vůbec nebavilo. Konečně víked. No to trvalo! Tenhle týden se o dost ochladilo a teploty jsou pod nulou. Jak já to nesnáším.. Zima ještě ani nezačala a už chci teplo. Prostě mi vadí, jak se pořád lidi jen třesou zimnou, odfukují "kouř" z úst a nejhorší je ta rýma , která se drží celou zimu dokud se neoteplí. A ty oufity v zimě taky nejsou až tak nápadité. Většinou je to samé, protože desítku zimních bund opravdu nemám. Proto jsem se rozhodla, že jsem přidám nějaké inspirativní outfity, které se mi moc líbí. :)





 
 
 

http://cdn12.lbstatic.nu/files/looks/large/2012/12/11/2704363_a7.jpg?1355260873 
Jaký se Vám líbí nejvíc ? :)

11/23/2013

hard work !

Zdravím Vás. Pěkný večer. Já jsem teda mrtvá. Tak težký trénink jsem ještě neměla. Nechybělo málo a měla jsem prázdnej žaludek. huhuh.. Snad už dlouho nic podobného ! :D Ale musím makat. :) Mám nějaké nové věci, tak zítra by byl nejspíš new in. Uvidíme. Jak si užíváte víkend ? 

haha dobré soborni rano po kalbě :D

11/20/2013

Jedem BOMBY

Zdravím ! :) Mezi nápady na článek jsem našla i takový, jako více fotek z mého života. Kde jsem byla a co dělala. Tak jsem si pro vás přichystala nějaké fotky a videa z páteční akce. Byla jsem na Millenium , kde byl jako host Ben Cristovao. Huhuh ! :D Všechny fotky jsou z facebooku Millenia, nikolv ode mne.
 Přeji krásný zbytek dne a všem Nikolkám přeji krásný svátek ! :)

 

11/16/2013

Insta favourite

Pěkný den. Včera jsem protancovala noc a šahala na tělo Bena Cristovaa.:D Dnes asi budu pro změnu odpočívat. Jestli se objeví nějaké fotky, tak určitě přidám. Dnes ale trošku inspirace a to mé oblibené profily na Instagramu. Koho nejradši sledujete Vy? :) Můj instagram můžete najít tu  http://instagram.com/nikolmusilova#

lidiavaldivia 

http://data1.whicdn.com/images/67083111/large.jpg 

marianodivaio


nala_rinaldo

 

kristineullebo


 veronica_cheetah

 

 mija_mija

11/14/2013

Now you see me

Zdravím. Pěkný večer. Uvědomila jsem si, že zítra nebudu mít vůbec čas něco přidat. Ze školy dojedu domů až o pěti, pak je můj oblíbený seriál a pak mám jen dvě hodiny na přípravu. Jedeme s kamarádkou na Millenium, kde bude Ben Cristovao. Huhůů :D :) A dnes už jen tak narychlo přidávám tahovou smršť fotek, co se mi nahromadili. Za tmy do školy za tmy domů, ať už je tohle období za námi ! 

Halloween party!
Filmový večer
snídaňujem
a běháme s Keňany!
miluju papriku!
máme rády jedničky!
LA bitches! Stradivarius!
oprášily jsme canonku
adidas revolution, je to doma konečně, vybavička na novou sezonu!
Takový ty večery, můžu se stavit ? Ok, za 5 minut jsem u tebe :-*
zimenka na čepičku už!
lentilky a vanilková poleva♥, kdo má lepší kombinaci ?
tady makám a umírám

candles night
♥♥♥
chillujeme se sestřičkou a maminkou